Wereldpaden

Wereldpaden in de media

Leuk stukje over ons boek in de nieuwsbrief van ZijSpreekt

Voor vrouwelijke sprekersNIEUWSBRIEF NO. 126
 
Reisverhalen


In De essentie van Azië neemt reispscholoog Jolanda Schepers samen met Olaf Tetteroo de lezer mee op reis naar het hart van India, Tibet, China, Cambodja, Laos en Myanmar. Schepers: ‘Voor mij voelt Azië als een oeroude bekende, die ik al sinds lang vervlogen jaren ken en waar ik telkens een onuitgesproken gevoel van herkenning vind’. Reis mee in de voetsporen van de wereldreizigers en ontdek aan de hand van hun verhalen (Schepers) en fotografie (Tetteroo) verrassend Azië. Voor € 33,95 te bestellen via het Boekenschap.

De hele nieuwsbrief lezen: https://zijspreekt.email-provider.nl/web/mq7wy8crjc/vacvijogjv/yrlemk9pft/qvjuzgk77x

of bezoek de website van ZijSpreekt: https://www.zijspreekt.nl/

Een mooi artikel over ons boek in coronatijd in de Limburger.nl, 16 juni 2020

Kerkradenaren schreven koffietafelboek over Azië

Vandaag om 12:00 door Redactie Print

Kerkradenaren schreven koffietafelboek over Azië
Olaf Tetteroo en Jolanda Schepers tijdens hun reis door Myanmar.Afbeelding: Privé

Jolanda Schepers en Olaf Tetteroo hebben hun reizen samengevat in hen boek: ‘De essentie van Azië’. Ze reisden door China, Tibet, India, Muyanmar, Cambodja en Laos.

Het boek is een mix van eigen ervaringen, waarin de cultuur en de natuur van een land verteld en afgebeeld wordt en de verhalen van de mensen die Schepers en Tetteroo op hun pad zijn tegengekomen. De teksten in het boek zijn geschreven door Schepers, de foto’s zijn gemaakt door Tetteroo. Het boek is gemaakt voor iedereen die zich wil laten inspireren door verhalen en beelden uit Azië.

Eenvoudig is het promoten van een reisboek tijdens de coronacrisis niet, vertelt Schepers. „Enthousiast gingen wij in januari naar de Reis&Co in Groningen, de Vakantiebeurs in Utrecht en de Huishoudbeurs in Amsterdam om ons boek te promoten. En toen kwam corona. Niet alleen lezingen en presentaties stopten, maar de hele reiswereld kwam tot stilstand.” Nu schrijft het stel verhalen en maakt het filmpjes over hun dagelijks leven, dat ze koppelen aan thema’s uit hun boek en delen op sociale media.

Lees verder via

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20200616_00164374/kerkradenaren-schreven-koffietafelboek-over-azie

Een mooie recensie over ons boek op omnitraveler.nl

De essentie van Azië, over pagodes, gebedsmolens en heilige koeien door Eva Hopstaken | 10 maart 2020 

De essentie van Azië is het werk van Jolanda Schepers en Olaf Tetteroo. Beiden opgegroeid in Limburg, maar beiden ook behept met een enorme drang om meer van de wereld te zien. Samen reisden ze voor hun boek naar het continent waar Jolanda zich altijd prettig heeft gevoeld. Zij, pen en papier in de aanslag, hij gewapend met zijn camera. Het resultaat 256 pagina’s Azië inspiratie

Lees het artikel verder via:

https://omnitraveler.nl/de-essentie-van-azie-over-pagodes-gebedsmolens-en-heilige-koeien/

Ontmoeting met Erica Terpstra op de huishoudbeurs in Amsterdam

Op maandag 24 februari was Erica Terpstra op de huishoudbeurs in Amsterdam om haar eigen boek te promoten. Ik ben een groot fan van Erica, ik vind haar manier van reizen zo inspirerend. Uiteraard wilde ik graag een gesigneerde versie van haar mooie boek ‘Erica op reis’, maar ik heb haar ook gevraagd of ze iets in ons boek wilde schrijven. Erica reageerde meteen enthousiast, ze kende ons boek en zei dat ze het prachtig vindt. Wat een compliment. Ze noemde ons haar collega’s!! Kun je een groter compliment van haar krijgen!!!

Artikel over ons boek in Azië Magazine wintereditie

Interview bij RTV Parkstad

https://youtu.be/LJGcNSG_pMA

error: Content is protected !!