Novum #1 volume 2 bloemlezing

De eerste boekpublicatie van Wereldpaden!! In de bloemlezing van Novum Publishing, Novum #1 volume 2,  zijn drie verhalen van Wereldpaden opgenomen. 

Een tijd geleden kreeg ik een mail van Novum Publishing, ze wilden een bloemlezing gaan uitgeven en ze waren op zoek naar nieuwe schrijvers die graag hun werk wilden publiceren. Nou, daar had ik wel oren naar. Het uitgeven van de verhalen van Wereldpaden is een lang gekoesterde droom. Daarnaast liep ik al een tijdje met ideeën over het schrijven van een boek in mijn hoofd. Hoe mooi zou dit opstapje dan zijn. Dankbaar maakte ik dan ook gebruik van het aanbod van Novum Publishing. 

Het boek is echt een internationaal werk geworden. Er zijn verhalen in meerdere talen opgenomen. Het boek wordt dan ook op een aantal belangrijke boekenbeurzen in Europa gepresenteerd. En daarnaast wordt het aan televisie- en radiostations ter beoordeling aangenomen. 

Heb je interesse in het boek? Het is te bestellen via novumpublishing.nl en kost 19,95 euro, maar als je het boek via Wereldpaden bestelt, krijg je 15% korting en gaat 15% naar een lokaal goed doel. 

Wil je het boek bestellen, stuur dan een mailtje naar info@wereldpaden.nl

Terug naar het overzicht

REISWIJS Kerstmis

Het eind van het jaar is alweer bijna in zicht. Kerstmis staat alweer bijna voor de deur. Het is een tijd van bezinning. Terugkijken naar het afgelopen jaar en al eens voorzichtig vooruit kijken naar het nieuwe jaar dat komen gaat.

Tijdens deze Reiswijs blikken we onder andere terug naar een zeer avontuurlijke reis door Botswana, maar we kijken ook vooruit naar de reis die komen gaat. In 2019 gaan we terug naar Tibet, het land dat voor altijd in mijn hart zit.

Maar de avond gaat niet alleen over de terugblik en de vooruitblik van Wereldpaden. We gaan het ook hebben over jouw afgelopen jaar en het jaar wat komen gaat. Wat heb je meegemaakt? Wat neem je mee naar het nieuwe jaar? En wat staan heb je voor een dromen voor het nieuwe jaar.

Heb je zin om samen terug te blikken op het oude jaar en alvast een blik te werpen in het nieuwe jaar?

Meld je dan aan

Wanneer: donderdag 20 december 2018

Hoe laat: 19:30 u. tot ca. 21:30 u.

Waar: Abdij Rolduc, Heyendallaan 55A in Kerkrade

Kosten: vrije gave, de opbrengsten gaan naar een goed doel waar ik tijdens de avond meer over zal vertellen.

Aanmelden via info@wereldpaden.nl