Novum #1 volume 2 bloemlezing

Deel dit artikel:

De eerste boekpublicatie van Wereldpaden!! In de bloemlezing van Novum Publishing, Novum #1 volume 2,  zijn drie verhalen van Wereldpaden opgenomen. 

Een tijd geleden kreeg ik een mail van Novum Publishing, ze wilden een bloemlezing gaan uitgeven en ze waren op zoek naar nieuwe schrijvers die graag hun werk wilden publiceren. Nou, daar had ik wel oren naar. Het uitgeven van de verhalen van Wereldpaden is een lang gekoesterde droom. Daarnaast liep ik al een tijdje met ideeën over het schrijven van een boek in mijn hoofd. Hoe mooi zou dit opstapje dan zijn. Dankbaar maakte ik dan ook gebruik van het aanbod van Novum Publishing. 

Het boek is echt een internationaal werk geworden. Er zijn verhalen in meerdere talen opgenomen. Het boek wordt dan ook op een aantal belangrijke boekenbeurzen in Europa gepresenteerd. En daarnaast wordt het aan televisie- en radiostations ter beoordeling aangenomen. 

Heb je interesse in het boek? Het is te bestellen via novumpublishing.nl en kost 19,95 euro, maar als je het boek via Wereldpaden bestelt, krijg je 15% korting en gaat 15% naar een lokaal goed doel. 

Wil je het boek bestellen, stuur dan een mailtje naar info@wereldpaden.nl

Deel dit artikel: