rust ontspanning

Gewoon omdat het kan

Deel dit artikel:

Vandaag werk ik thuis. Het is een prachtige zomerdag en ik ben al vroeg uit de veren. Vlijtig zit ik achter mijn laptop met mijn to-do lijstje naast me. Ik heb er zin in en ga energiek aan de slag.

Rond 11 uur vraag ik aan Olaf wat hij vandaag wil doen. Hij oppert om naar de sauna te gaan. Wat een goed idee! Ik heb eigenlijk altijd wel zin om naar de sauna te gaan. Ik hoef me dan ook niet lang te bedenken. De spullen zijn snel gepakt en niet lang daarna zitten we in de auto.

En nu vraag je je misschien af; wat is er met je to-do lijstje gebeurd? Geen probleem. Ik heb mijn notitieboek meegenomen en ga aan de slag met mijn werk waar ik de laptop niet voor nodig heb.

Heerlijk in de zon werk ik aan mijn nieuwe plannen. In deze rustgevende omgeving doe ik extra inspiratie op, dus het werk gaat twee keer zo snel. Van tijd tot tijd maak ik een sauna rondje, duik ik het zwembad in of lig ik heerlijk te mijmeren op mijn ligbedje. Gewoon omdat het kan!

Deel dit artikel: