Interview Magazine Vandaag

Interview Magazine Vandaag

Deel dit artikel:

Zoals Magazine Vandaag schrijft “We beginnen het leven met veel vragen. Op sommige daarvan vinden we nooit een bevredigend antwoord.” Ik heb zelf ook een vraag die mij bezighoudt. Mijn vraag luidt ‘Wat verbindt ons als mens?’.

In mijn interview met Axioma en iederal schrijver Myrel Morskate ging ik in op het mogelijke antwoord dat ik heb gevonden op deze vraag. Deze vraag houdt mij niet pas het afgelopen jaar bezig. Dit is de vraag wat Olaf en mij inspireert en motiveert om te reizen én om verhalen te verzamelen. Deze vraag is de drijfkracht achter Wereldpaden Foundation.

In het interview hadden we het over onze reizen en de verschillende inzichten die ik daaruit heb mogen halen. Ik vertelde over mijn ervaring bij de Himba in Namibië, maar ook over hoe deze vraag mij al van jongs af aan in de ban houdt. Het antwoord op deze vraag is dan ook niet simpel of recht toe recht aan. Het heeft verschillende lagen, zoals alles in het leven.

Heb jij het interview al gelezen? Het winternummer van Magazine Vandaag is nu te verkrijgen. Mijn interview lees je op pagina 26/27 en wordt vergezeld met een prachtige foto gemaakt door fotograaf Vincent Boon.

Laat het me vooral weten wat je van het interview vindt en wat jouw kijk is op onze verbinding.

Deel dit artikel: