Supervisie

Inhoud

Als hulpverlener ben je als persoon het instrument dat je inzet tijdens je werk. Elke muzikant zal goed voor zijn of haar instrument zorgen, maar doe je dat als hulpverlener ook? Tijdens de supervisie werk je aan jezelf als persoon en als professional, want deze beide kanten gaan in het hulpverlenersvak hand in hand. Om te groeien als hulpverlener en als mens zou iedere hulpverlener supervisie dienen te volgen. Het is zo belangrijk om op jezelf en op je eigen handelen te blijven reflecteren. Supervisie is een cadeautje voor jezelf, een hele sessie me-time. Tijd en aandacht voor jezelf waar je in de dagelijkse drukte geen tijd voor hebt.

Doelstellingen

Deze worden samen opgesteld tijdens de “nul-sessie”.

Programma opzet

Het programma bestaat uit sessies van 1 tot 1,5 uur. Deze sessies kunnen zowel voor kleine groepjes als individueel zijn.

Certificaat

Bij succesvolle afronding ontvangt de deelnemer een certificaat. Tevens is aftekening voor SKJ-registratie mogelijk.

Studiemateriaal

De literatuurlijst wordt in overleg samengesteld.

Doelgroep

  • Startende psychologen binnen de GGZ
  • Jeugdconsulenten binnen de gemeenten
  • (Jeugd)hulpverleners
  • Gedragswetenschappers

Lengte van training & studiebelasting

Het totaal aantal sessie wordt afgestemd op de individuele behoeften.

Kosten

€ 100 per persoon per uur.

Voor incompany workshop op maat: support@wereldpaden.nl

Vrijstellingen en speciale voorwaarden

Geen vrijstellingen.

Annuleringsvoorwaarden.

Over de trainer

Mijn naam is Jolanda en ik woon met mijn partner Olaf in Kerkrade. We reizen met z’n tweetjes over de hele wereld. We bundelen onze ervaringen, de verhalen en wijsheden van mensen die we op ons pad tegenkomen en delen deze op de website en via social media.

Reizen heeft mij een beter en mooier mens gemaakt. En dat is de reden dat ik graag verhalen en ervaringen over het reizen deel. Ik wil zoveel mogelijk mensen inspireren en bewustmaken. Mijn missie is het om iets voor de wereld te betekenen. Ik droom graag groot en wil jou graag helpen om ook iets voor de wereld te betekenen. Ik zet me in om zoveel mogelijk mensen te helpen om volledig bij zichzelf te komen, hun dromen waar te maken en hun mooiste leven gaan leven. Hier wordt de wereld stukje bij beetje mooier door.

Meld je nu aan voor deze training!

Wat goed dat jij de stap gaat zetten om in jezelf te investeren!

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Tot gauw!

Groeten,

Jolanda