#10 Reis naar je hart ❤

Deel deze podcast:

Door te reizen leer je jezelf veel beter kennen. Je wordt er een betere versie van jezelf door. Ik heb mezelf ook heel erg leren kennen tijdens mijn reizen. Ik heb geleerd dat ik heel flexibel ben en me heel erg snel kan aanpassen. Ik ben tegen mijn eigen grenzen aangelopen en heb ervaren hoe ik rustig kan blijven in een moeilijke situatie: als je de hele nacht vasthangt met de auto midden in de Afrikaanse bush met het grote wild, zoals leeuwen, olifanten en neushoorns in je omgeving.
Reizen heeft me geleerd om berusting in mezelf te vinden en deze berusting ook steeds meer te gaan voelen in onze drukke maatschappij. Reizen heeft me geleerd om compassie te voelen en respect te hebben voor ieder mens, dier, de natuur en onze aarde.
Kortom…. door te reizen ben ik een betere versie van mezelf geworden.

In mijn boek ‘Reis naar je hart’ neem ik je mee op deze reis. En vertel ik hoe jij ook de reis naar binnen, naar je hart, naar jezelf kunt gaan maken.

Interesse in ‘Reis naar je hart’?
Het boek is van 21 juni tot 6 juli te bestellen voor de speciale prijs van 39, 50 euro in plaats van 46,95 euro.
En omdat het feest is, mag je je inschrijven voor een gratis workshop in de natuur, in het Vijlenerbos. Inschrijven mag via onderstaande link:
https://www.wereldpaden.nl/inschrijven-workshop-boekpresentatie/

Wereldpaden
#10 Reis naar je hart ❤
Loading
/

Vond je dit een interessante podcast? Of herken je misschien de besproken thema’s? Ik hoor graag van je. Stuur me een DM op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Deel ook gerust deze podcast zodat meer mensen hem kunnen beluisteren.

Wat je aandacht geeft groeit. Dus focus op het positieve!
Tot de volgende. Doei doei.

Deel deze podcast: