#102 Patronen en valkuilen van zorgverleners en coaches

Deel deze podcast:

Als je deze titel leest en je bent geen zorgverlener of coach, dan kun je denken ‘deze podcast is niet voor mij’, maar deze podcast is voor iedereen. Ik wil via deze podcast delen dat zorgverleners en zorgvragers helemaal niet zoveel van elkaar verschillen. Iedereen worstelt met zijn of haar eigen patronen. Een valkuil van veel zorgverleners en coaches is dat ze zichzelf vaak wegcijferen en altijd de ander bovenaan plaatsen. Maar hoe kun je voor de ander zorgen als je niet goed voor jezelf zorgt. Speciaal voor zorgverleners en coaches heb ik om die reden in april een retreat georganiseerd. Dit retreat is een echt cadeau, waarin je je als zorverlener of coach drie dagen lang volledig kunt onderdompelen in de rust, de stilte en de ontspanning. Maar het is niet alleen voor die drie dagen. Samen kijken we hoe je deze tijd voor jezelf in je eigen leven kunt integreren.

Ben je benieuwd naar het retreat? Stuur dan een berichtje naar support@wereldpaden.nl. Je wordt dan op de hoogte gehouden en je krijgt als eerste de kans om je in te schrijven.

Wereldpaden
Wereldpaden
#102 Patronen en valkuilen van zorgverleners en coaches
Loading
/

Vond je dit een interessante podcast? Of herken je misschien de besproken thema’s? Ik hoor graag van je. Stuur me een DM op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Deel ook gerust deze podcast zodat meer mensen hem kunnen beluisteren.

Wat je aandacht geeft groeit. Dus focus op het positieve!
Tot de volgende. Doei doei.

Deel deze podcast: