#66 Yuletide, de tijd van Licht

Deel deze podcast:

We zitten nu in de donkere dagen voor Kerst. Kerstmis is het feest van licht. In deze podcast vertel ik over waar de traditie van het licht vandaan komt. Met Yuletide bedoelen we nu de Kersttijd, maar in oorsprong vierden de mensen tijdens de yuletijd de winterzonnewende en de terugkeer van het licht naar de aarde. De dagen voor Kerst zijn donkere dagen en de meeste mensen hebben weinig energie. Dit jaar lijkt het extra moeilijk te zijn, want we zitten opnieuw met allerlei maatregelen en niemand weet waar we nu precies aan toe zijn. Onzekerheid zorgt altijd voor onrust, spanning en stress. Hoe kunnen we daarmee omgaan? Hoe kunnen we weer licht, positiviteit en liefde in deze moeilijke tijd toelaten in ons leven?

TIjdens de podcast vertel ik over de traditie van de Wenskerstboom bij mij in de praktijk op Rolduc. Als je een wens hebt voor jezelf, een ander of de wereld, kun je deze sturen naar Wereldpaden, Heyendallaan 55A 6464 EP Kerkrade.

Tijdens de podcast vertel ik ook over de Yuletide meditatie op donderdag 16 december. Mocht je mee willen doen, kun je je aanmelden via deze link https://wereldpaden.webinargeek.com/yultide-meditatie of op Instagram via de link in mijn bio. Ik hoop zo dat je deelneemt aan de meditatie.

Wereldpaden
Wereldpaden
#66 Yuletide, de tijd van Licht
Loading
/

Vond je dit een interessante podcast? Of herken je misschien de besproken thema’s? Ik hoor graag van je. Stuur me een DM op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Deel ook gerust deze podcast zodat meer mensen hem kunnen beluisteren.

Wat je aandacht geeft groeit. Dus focus op het positieve!
Tot de volgende. Doei doei.

Deel deze podcast: