Welke paden gaan we op?

Deel dit artikel:

Wereldpaden is deze maand jarig geweest! Na één jaar Wereldpaden is het goed om eens even de balans op te maken. Welk pad zal Wereldpaden dit jaar op gaan? In elk geval hopen Olaf en ik dat jullie dit jaar weer zullen genieten van onze verhalen en foto’s. Er komen nog verhalen over onze bijzondere reis door Myanmar en over ons mindful verblijf op Rhodos. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe website. Dit jaar zullen we ook starten met workshops waarin verhalen en ervaringen van onze reizen geïntegreerd worden in onze dagelijks leven en thema’s waar we dagelijks mee worstelen, thema’s zoals o.a. loslaten, vertrouwen hebben, waarden en normen zullen tijdens de workshops aan bod komen. De workshops zullen plaatsvinden op het prachtige Rolduc, alwaar ik mijn praktijk heb. En dit jaar wordt onze reis naar Kham, Oost-Tibet, de start van ons project. Eigenlijk is dit project al twee jaar geleden begonnen, toen we onze eerste reis naar Tibet hebben gemaakt. We gaan een boek maken als eerbetoon aan het Tibetaanse volk. Uiteraard hopen we hiermee ook (financieel) een steentje bij te kunnen dragen aan het verbeteren van het welzijn en welbevinden van de mensen in Tibet. Genoeg paden te bewandelen dus dit jaar. Wij hopen iedereen met onze verhalen, foto’s en workshops te inspireren. Wij zijn onze trouwe lezers erg dankbaar en we hopen dat jullie dit jaar weer mogen genieten van onze verhalen, onze foto’s en later in het jaar ook onze workshops.

Olaf en Jolanda

Deel dit artikel: