reizende ggz-psycholoog klant

De ideale klant van de reizende GZ-psycholoog

Deel dit artikel:

De eerste zeven jaar van mijn ondernemerschap had ik nog nooit van het begrip ‘ideale klant’ gehoord. Dat klinkt een beetje naïef, maar dat was in mijn praktijk niet nodig. De ideale klant in mijn praktijk waren de mensen die zich aanmelden met psychische klachten en binnen de kortste keren was mijn agenda vol.

Ondertussen heb ik met een aantal coaches er al heel wat op los gefilosofeerd wie mijn ‘ideale klant’ is. Mijn onderneming is namelijk in de afgelopen twee jaar drastisch veranderd en ondertussen reis ik als reizende GZ-psycholoog over de wereld en verzamel ik op die manier verhalen over zingeving, geluk en waar het leven nu echt om draait.

De verhalen en inzichten deel ik met iedereen die zelf ook op zoek is naar zingeving, diepgang en bewustwording.

Maar naast de mensen die ik behandel in therapie, richt ik mij ook op de zorgprofessional. Als geen ander ken ik jouw pijn:

– De drukke agenda
– Het gevoel geen tijd te hebben voor je cliënten
– Het wond van regels
– De starre protocollen en richtlijnen die je belemmeren in je werk
– De berg administratie

Geloof me, geen van deze pijn is mij vreemd.

Ik zoek over de hele wereld naar het antwoord waar het leven nu echt om draait. Ik heb al zoveel antwoorden die ook zo verhelderend zijn in de hulpverlening. Ik weet dat het anders kan in de hulpverlening. Ik ben daar zelf het levende bewijs van.

Wil je een keertje met mij sparren over hoe het ook anders kan voor jou in de hulpverlening? Stuur mij dan een DM of een mailtje naar info@wereldpaden.nl. Ik help je graag!

Deel dit artikel: