Reis Namibië

Reis naar Namibië 2022

Deel dit artikel:

De reis naar Namibië komt steeds dichterbij. Ik kan bijna niet geloven dat we over een week al vertrekken. Deze reis voelt als een nieuw begin. Op de eerste plaats omdat het door corona inmiddels meer dan 2,5 jaar geleden is dat we op reis zijn geweest. Als ik bedenk dat ik in de tussentijd twee boeken heb geschreven kan ik dat bijna niet geloven.

In 2019 reisden we naar Tibet en Thailand. In december van dat jaar kwam het boek dat ik samen met Olaf heb gemaakt, De essentie van Azië, uit. En in juni 2021 kwam ook mijn tweede boek uit, Reis naar je hart. Dat waren al wel twee reizen op zich. Zei het niet fysiek, maar wel reizen naar binnen, naar mijn innerlijke kern.

Op de tweede plaats voelt het als een nieuw begin, omdat we nu voor het eerst projecten gaan bezoeken voor Wereldpaden Foundation, die we in juni 2021 hebben opgericht om iets terug te kunnen geven aan de wereld. Nu dat deze foundation de ANBI-status heeft verkregen in maart, is er zoveel meer mogelijk! Ook voelt het als een nieuw begin omdat we nu voor het eerst gericht verhalen van de lokale bevolking gaan verzamelen. We gaan mensen interviewen en gaan dit ook filmen. Deze verhalen ga ik gebruiken tijdens mijn trainingen, workshops en lezingen.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat we zoveel van elkaar kunnen leren. En het helpt mensen hier om buiten de kaders van de voor ons bekende wereld te denken. Zoals je misschien wel weet zet ik me in voor zingeving binnen de hulpverlening. Zowel voor mensen die bij de hulpverlening aan kloppen voor hulp, als voor zorgprofessionals die vol passie aan hun werk zijn begonnen, maar uitgeblust zijn geraakt door de overvolle agenda, die berg administratie, regels en richtlijnen. Stel je eens voor wat een bron van kennis en wijsheid ik krijg als ik over de hele wereld verhalen van mensen ga verzamelen. Dit is mijn missie, dit is mijn levenspad.

Houd dus zeker vanaf volgende week mijn sociale media, blog en podcast in de gaten, dan neem ik je mee op reis. Volg mijn kanalen via @wereldpaden en mijn podcast en blog via de link in mijn bio.

Deel dit artikel: