bosjesmannen Namibië

Podcast vanuit Namibië

Deel dit artikel:

Zoals je wellicht wel weet, neem ik vijf dagen per week een podcast op met verschillende thema’s rondom zingeving, psychologie en mindset. Ik neem de podcast op voor mensen die in therapie zijn en tijdens de sessies nieuwe inzichten uit de podcast halen. Ook neem ik de podcast op voor zorgprofessionals die een passie voor hun vak hebben, maar soms overdonderd worden door drukke agenda’s, bergen administratie en de vele regels, protocollen en richtlijnen. En ik neem de podcast op voor iedereen die op zoek is naar verdieping en bewustwording en meer wil weten over psychologie en mindset.

Tijdens onze reis vanaf morgen 29 april tot 1 juni naar Namibië gaat de podcast er iets anders uit zien. Ik zal elke dag tijdens de podcast de ervaringen van Olaf en mij delen. Zo kun je ons op de voet volgen. Ik kan alleen niet beloven dat ik de podcast elke dag online kan zetten, want we trekken een aantal keer diep de Busch in en ik gok dat daar geen wifi zal zijn. Zodra ik ergens ben waar ik wel internet heb, zal ik alle podcasts online zetten. Je kunt dan lekker binge-luisteren naar al onze avonturen.

Ik hoop dat je ons tijdens de reis gaat volgen! De podcast vind je hier.

Deel dit artikel: