Zorgverlenersretreat

10 geiten….

Deel dit artikel:

Dat is het antwoord dat ik krijg als ik vraag wat het belangrijkste in het leven is.

Ik zit in gesprek met een dame van de Himba. Een stam in Namibië. De Himba’s leven al honderden jaren als semi-nomaden en trekken met hun geiten door het gebied. Deze dame vertelt me dat ze nog nooit over een ander leven heeft nagedacht. Je wordt als Himba geboren en je zorgt voor de geiten. Dat is je leven. Er zijn geen andere opties.

Hoe 𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐬 is dat bij ons in 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝?

We krijgen van kinds af aan al zoveel keuzemogelijkheden. Jij hebt als hulpverlener ooit de keuze voor het hulpverlenerschap gemaakt. Maar maakt het je nog steeds gelukkig?

Is het nu echt wat je ervan had verwacht? Of struggle je vaak met allerlei issues?

Heb je altijd een overvolle agenda en het idee dat je veel te weinig tijd voor je cliënten hebt? Kom je op momenten om in de administratie en weet je niet hoe je het allemaal geregeld krijgt? Kun je je werk uitvoeren zoals je wil of voel je je ingeperkt door allerlei regels, richtlijnen en protocollen?

Veel hulpverleners ervaren stress en spanning tijdens hun werk en vragen zich af of ze dit werk nog wel willen doen. Herkenbaar? Dit kan toch nooit de bedoeling zijn!

Tijdens het grote zorgverlenersretreat gaan we opzoek naar jouw passie.

Ooit koos je voor het hulpverleners schap. We gaan onderzoeken wat jou destijds zo aansprak in het vak en of het vlammetje nog brandt. Tijdens het retreat kun je helemaal tot jezelf komen middels yoga, meditatie, stiltewandelingen in de natuur en coaching.

Wat zijn jouw ’𝟏𝟎 𝐠𝐞𝐢𝐭𝐞𝐧’ in het leven?

Je verblijft op een prachtige locatie die al rust en ontspanning uitademt. Samen gaan we tijdens deze dagen onderzoeken hoe je de rust en ontspanning kunt integreren in je dagelijks leven. En we gaan onderzoeken wat jouw hart je nu echt influistert op het moment dat alles stil wordt om je heen. We gaan onderzoeken wat jouw missie in het leven is. Lees je dit verhaal en maakt je hart een sprongetje? Voel je: Hier moet ik bij zijn? Meld je dan aan voor het grote zorgverlenersretreat en maak vanuit rust en ontspanning de reis naar je hart en je passie.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar support@wereldpaden.nl of via het contact formulier.

Datum          5, 6 en 7 juli

Locatie         Villa Vigor in Peer

Prijs              €1795

Deel dit artikel: